Hartekracht

Hartekracht werpt nieuw licht op je hart en op de muren die je gebouwd hebt om haar te beschermen. Je hart is de drager van je essentie, je levenskracht. Het is de plek waar je dromen en verlangens bewaard worden. In je leven gebeuren er echter ook dingen die niet leuk zijn, die pijn doen. Hierdoor bouw je muren rondom je hart, om haar tegen de pijn te beschermen. En dat werkt! Maar die muren beschermen niet enkel je hart, ze zorgen er ook voor dat jij je afgescheiden, verloren en alleen voelt, dat je geen voeling meer hebt met wat er in je hart leeft, met wie jij in wezen bent.


Mijn droom voor jou en de wereld

Wat als iedereen op aarde zou leven met een open hart en vanuit onvoorwaardelijke liefde in het leven zou staan? Hoe mooi zou dat niet zijn? 

Dat is ook mijn droom voor jou: dat je je niet langer afgescheiden en alleen voelt, maar dat je desondanks de pijn en de donkere periodes die je meemaakte, met liefde en een open hart in de wereld kan staan. Dat je niet enkel overleeft en de dagen doorspartelt, maar dat je leeft met hart en ziel. 


Jouw tijd is nu aangebroken

Je voelt al langer dat je leven om verandering vraagt, dat er iets niet klopt. Je bent op zoek naar antwoorden, naar wat het dan wel is dat je wil of nodig hebt, maar je geraakt er niet uit. De antwoorden die je 'daarbuiten' vindt, werken niet voor jou. De tijd is aangebroken om naar binnen te keren en opnieuw te leren voelen wat daar leeft.

Wanneer het leven je door elkaar heeft geschud, heb je nood aan herbronning en vaak ook aan een nieuwe richting. Je hebt gemerkt dat de manier waarop je vroeger dingen aanpakte, niet meer werkt. Er is iets anders nodig, een vernieuwde aanpak vanuit een grotere hartsverbinding. 

Versterk je hartsverbinding

Tijdens deze cursus bouw je aan een vernieuwde, stevige basis voor je leven vanuit een sterke hartsverbinding.

4 bouwstenen - 4 modules voor een sterke hartsverbinding. Tesamen zorgen zij voor een sterkere hartsverbinding waarop je de rest van je leven kan bouwen en nieuwe richting kan geven. Je kijk op het leven is voor altijd veranderd. Je leert mogelijkheden zien in plaats van obstakels. Je verwerft meer inzicht in jezelf en in je leven. Je ervaart opnieuw meer balans, harmonie & verbinding.

Veiligheid

Een gevoel van veiligheid is het allerbelangrijkste in je leven. Zonder een gevoel van veiligheid kom je niet uit je comfortzone en onderneem je geen stappen voor verandering.

Vertrouwen

Niet langer overleven, maar leven met hart en ziel. Je hartekracht versterkt je oervertrouwen in het leven waardoor ook je zelfvertrouwen groeit.  

Vreugde

Vreugde borrelt op vanuit het diepste van je zijn. Pure vreugde is niet afhankelijk van uiterlijke omstandigheden, maar die voel je tot in de toppen van je tenen. 

Vrijheid

Wanneer jij je hartekracht herinnert en activeert, opent zich een nieuwe wereld boordevol mogelijkheden. Mogelijkheden die de poort van vrijheid openen.

Praktisch

De cursus verloopt volledig online, waardoor je deze kan inplannen in je eigen schema, op je eigen tijd. En waardoor je de cursus ook meerdere keren kan doorlopen ter herhaling en verdieping.

De cursus bestaat uit 4 bouwstenen - 4 modules voor een sterke hartsverbinding, waarbij je meer inzicht verwerft in de werking van je hart en hoe dit je hele leven beïnvloedt. Je krijgt hiervoor per module

  • inzichtsfilmpjes
  • oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan
  • en praktische tips.

De cursus duurt 44 dagen, waarbij je elke weekdag de les van de dag ontvangt in je mailbox en hier in de cursus.

Inclusief 2x live Q&A, waarbij je me al je vragen kan stellen. Uiteraard mag je je vragen ook altijd mailen.

BONUSSEN

  • 2 persoonlijke online coaching sessies (ter waarde van 120 euro)
  • 6 maanden toegang tot de online community Hartezieners (ter waarde van 132 euro)
  • Hier vindt je extra bonuscursussen die jouw hartekracht ondersteunen
  • Hier ontmoet je medecursisten en gelijkgestemden
  • Hier kan je al je vragen stellen
  • Hier vindt elke maand rond nieuwe maan een healingcirkel plaats


Jouw transformatie

Na 44 dagen heb jij een sterke hartsverbinding opgebouwd en ervaar je meer veiligheid, vertrouwen, vreugde, vrijheid en verbinding in je leven. Je ontdekt jouw persoonlijke blueprint voor jouw unieke hartsverbinding. Want hoewel je een portie universele inzichten ontvangt en eenvoudige, praktisch toepasbare tips, ontdek je ook waar jouw hart van gaat stralen en hoe je dit meer kan integreren in je leven.

Deze cursus is niet voor jou als je graag alles bij het oude houdt. Transformatie is verzekerd, je zal je leven in een nieuw licht zien.

Hartekracht

Masterclass Hartekracht

In deze masterclass vertel ik je graag meer over hartekracht en wat dit voor jouw leven betekent.

Op het einde geef ik je een gouden tip om meer hartekracht in je leven te ervaren.

https://youtu.be/LiZ8e5n5828

Wat anderen ervaren

De cursus was verhelderend voor mij, het gevoel dat de puzzelstukjes van mijn leven nu in elkaar mogen vallen. Een boost van energie in mij gevoeld, een vreugde in mijn hart gevoeld dat vraagt naar meer en meer !!! Zelfvertrouwen neemt toe, het terug geloven in mijn weg. Zelfkennis neemt ook toe. Dankbaar voor de praktische tips, de concrete voorbeelden, en het beantwoorden van alle vragen die ik op dat moment had. Ik voel dat de weg nu is vrij gemaakt naar een nieuw mooi en lichter hoofdstuk in mijn leven. Het waren hartverwarmende dagen voor mij, mijn hartje heeft zich mogen laten zien en voelen. - Diana


Het duurde even voor mij om de connectie met mijn hart te herstellen. We hebben zeer confronterende gesprekken gehad over de hartbeschermer, hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn huidige levensfase. Dankjewel lieve Tinne voor de zeer inspirerende, inzichtvolle cursus. - Anne-Mie


Ik zoek nu bewust contact met mijn hart en wat ik voel aan wensen, antwoorden. Ik mediteer weer bijna elke dag en ben er mij nu meer van bewust wanneer ik vanuit mijn hoofd alles ga beslissen of vanuit weerstand in plaats van mijn gevoel te volgen. Ik denk dat veel mensen hier baat bij kunnen hebben, zeker als je vastgelopen bent in je leven, teveel vanuit je hoofd leeft. Elke weekdag een les werkt heel goed voor mij en ik vind dat wel de beste manier om de cursus te volgen. - Roos


Ik vind meer rust en krijg sneller inzichten. Ik kan nu bewuster leven en mijn gedachtemolen sneller tot rust brengen. De cursus omvat een schat aan informatie om bewuster te leven en onszelf te helen, maar is toch simpel en compact. Dankjewel Tinne om deze enorme schat aan wijsheid met ons te delen. - Lut

Tinne De Bie

Hey, ik ben Tinne


en ik sta te popelen om meer hartekracht in je leven te brengen.

In 2014 heb ik zelf ervaren wat hartekracht werkelijk betekent. Mijn leven veranderde plotsklaps toen ik het nieuws vernam dat mijn moeder om het leven werd gebracht. Het voelde alsof een bulldozer mijn hart verpletterde. Maar temidden van die hartverscheurende pijn besefte ik iets heel belangrijks en kostbaars. Deze pijn kwam niet voort uit jaren van kwaadheid omdat ze mij als kind had achtergelaten. De pijn was enkel zo heftig omdat hij voortkwam uit pure liefde. Met dat besef opende de poort van mijn hart zich eindelijk opnieuw voor het leven.

Inschrijven

Ben jij klaar voor meer hartekracht in je leven? Super!

Meld je aan voor deze transformerende cursus.

Stuur me een mailtje met als onderwerp Hartekracht44 en ik bezorg je de nodige info.

Vermeld zeker ook je naam, adres en eventuele vragen.


[email protected]


Niet zeker of deze cursus is wat jij nu nodig hebt, vraag dan een vrijblijvend hartegesprek aan.

(klik op de link en je wordt doorgestuurd naar de pagina van Groeistof)

Course Curriculum

  Welkom
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving
  Veiligheid
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving
  Vertrouwen
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving
  Vreugde
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving
  Vrijheid
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving
  Verbinding
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving
  Q&A
Beschikbaar vanaf dagen
dagen na je inschrijving